Bygglarm Stockholm

Installera bygglarm för en säkrare och tryggare byggarbetsplats i Stockholm

Söderlarm har kompetenta säkerhetsrådgivare som har erfarenhet av de flesta branscher och lokaler. Vi erbjuder en kostnadsfri riskinventering där vi på plats tillsammans med kunden går igenom aktuella behov och risker. Klicka på knappen nedanför för att boka tid.

BOKA KOSTNADSFRITT BESÖK

 

Är ni intresserade av att installera ett säkerhetslarm på er byggarbetsplats i Stockholm? En byggarbetsplats kan vara lite svårare att bevaka och risken för skadegörelse och stöld är stor. Därför kan det vara lite extra knivigt att veta exakt vad man ska titta efter när man ska installera ett bra och säkert larm för byggarbetsplatser.

Vi på Söderlarm har garanterat en lösning som passar er. Med vår erfarenhet och vårt utbud av intelligenta säkerhetslösningar kan vi i samråd med er sätta ihop en anpassad lösning utefter just era behov och önskemål.

Fördelar med att installera bygglarm med Söderlarm:

  • Professionell installation. Varje installation utförs alltid av en auktoriserad installatör i samråd med er.
  • Support 24/7. Inbrottslarmet är anslutet till en larmcentral som är bemannad dygnet runt, så oavsett vad som utlöser larmet kan händelsen analyseras direkt av en larmoperatör och bästa åtgärd kan vidtas.
  • Fria väktarutryckningar. Oavsett vad som har triggat igång larmet skickas en väktare, såklart utan kostnad.
  • Livstids materialgaranti. Det är viktigt att ert inbrottslarm funkar och att ni känner er trygga, så livstids materialgaranti är för oss en självklarhet.
  • Alltid fri service. Behöver ert larm servas är detta alltid kostnadsfritt.

Utöver ovan nämnda fördelar kan ett bra larm för byggarbetsplatsen dessutom hjälpa er att säkra driftsäkerheten och minska svinn.

Minska stölder och förhindra produktionsstopp med ett bra bygglarm

Tyvärr är stölder och skadegörelse väldigt stora problem inom byggbranschen. När det kommer till stölder, är det dyrt material och dyra maskiner som brukar stå utomhus dygnet runt som är attraktiva föremål för tjuvar att lägga vantarna på.

Dels på grund av dess höga värde, och dels för att det brukar vara enkelt att ta sig in på byggarbetsplatser och sedan sälja vidare stöldgodset. Dock är det inte det förlorade materialet som orsakar de största besvären och de högsta kostnaderna. Det är snarare de dyra stilleståndskostnaderna som svider mest då byggnationen stannar upp.

På stora byggarbetsplatser där många anställda brukar passera både in och ut, kan det även under dagtid vara svårt att hålla koll vilka som faktiskt har behörighet och tillhör arbetslaget.

För att förhindra sådana situationer kan vi på Söderlarm exempelvis installera passersystem och kameraövervakning som optimalt kompletterar varandra. Detta så att enbart anställda med passerkort har tillträde till byggarbetsplatsen. På så vis motarbetar ni kostsamma stölder och skadegörelse, samtidigt som ni gör byggarbetsplatsen till en tryggare miljö för de anställda.

Vänd er till Söderlarm – vi hjälper er att installera det bästa bygglarmet!

Är ni osäkra på vilken säkerhetslösning som passar er byggarbetsplats bäst? Tveka inte att ta kontakt med oss på Söderlarm för ytterligare information och rådgivning gällande våra säkerhetslösningar som är bäst lämpad för er.

Vi besvarar era frågor och hjälper er självklart att identifiera den mest lämpliga lösningen för er.

Ni kan även fylla i kontaktformuläret under fliken “kontakt”. Skriv gärna några rader om ärendet, så återkopplar vi till er så snart vi har möjlighet.

Varmt välkomna till oss på Söderlarm!

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.