Företagslarm Stockholm

Installera företagslarm i Stockholm med Söderlarm

Funderar ni på att installera ett företagslarm i Stockholm? Verkar ni inom en bransch som är särskilt utsatt, eller har ni märkt att någon speciell funktion saknas som skulle kunna underlätta i er vardag och göra att den känns mycket tryggare?

Söderlarm har kompetenta säkerhetsrådgivare som har erfarenhet av de flesta branscher och lokaler. Vi erbjuder en kostnadsfri riskinventering där vi på plats tillsammans med kunden går igenom aktuella behov och risker. Klicka på knappen nedanför för att boka tid.

BOKA KOSTNADSFRITT BESÖK

Som larminstallatör av företagslarm i Stockholm monterar vi säkra larmsystem som direkt ger er god kontroll över er egendom när ni inte är på plats. Vid installation av samtliga av våra larmsystem ingår alltid en heltäckande materialgaranti. Det är viktigt att ni känner er trygga med ert nya larm.

Fördelar med att installera företagslarm med Söderlarm:

  • Professionell installation. Varje installation utförs alltid av en auktoriserad installatör i samråd med er.
  • Support 24/7. Larmcentralen är uppkopplad dygnet runt och tillsätter rätt åtgärd direkt.
  • Fria väktarutryckningar. Oavsett vad som har orsakat att larmet har utlösts skickas en väktare, utan kostnad.
  • Livstids materialgaranti. Det är viktigt att ni känner er trygga med ert företagslarm, så livstids materialgaranti är en självklarhet.
  • Alltid fri service. Behöver larmet av någon anledning servas är detta alltid kostnadsfritt.

Vad händer när larmet går?

Skulle någon obehörig, larmet till trots, försöka sig på att bryta sig in i era lokaler, eller om en brand skulle bryta ut, läser detektorerna snabbt av situationen och slår larm redan innan olyckan hinner inträffar. I situationer som dessa kan varje sekund vara avgörande.

Skulle larmet utlösas, så tar larmets kameror bilder som direkt skickas till larmcentralen där rutinerade larmoperatörer kan bedöma vad som har orsakat att larmet har gått igång och kan därefter sätta in den rätta åtgärden utefter vad situationen kräver. 

När larmet väl är verifierat förmedlas ärendet vidare med omedelbar verkan till väktare, polis eller räddningstjänst – eller annan åtgärd om ni skulle önska. Alternativt kan operatören bedöma situationen som lugn och att allt är i sin ordning och avsluta ärendet.

Ta hjälp av en professionell larminstallatör i Stockholm

Väljer man fel leverantör när man investerar i, och ska installera, ett larm för verksamheten kan resultera i en kostsam historia. Därför är det viktigt att välja en certifierad larminstallatör som förstår era behov. Oavsett vilken bransch ni verkar inom är vi på Söderlarm säkra på att vi kan erbjuda en säkerhetslösning som passar er.

Söderlarm är en professionell larminstallatör som är verksam i Stockholm med omnejd. Vi har varit verksam sedan 1988 och är återförsäljare och installatör av larmlösningar från Securitas Direct, Verisure och RCO.

Med ett företagslarm kan ni känna att er verksamhet är i trygga händer dygnet runt, årets alla dagar.

Kontakta Söderlarm – vi hjälper er!

Har ni krav på ett företagslarm med en specifik larmklass? Tveka inte att ringa oss för ytterligare information och rådgivning. Vi besvarar era frågor och hjälper er att identifiera den absolut bästa lösningen för er.

Ni kan också fylla i kontaktformuläret under fliken “kontakt”. Beskriv gärna ärendet i korthet, så återkopplar vi till er så snart vi kan.

Varmt välkomna att ta kontakt med oss på Söderlarm!

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.