Inbrottslarm företag Stockholm

Installera inbrottslarm på ert företag i Stockholm

Är ni intresserade av att installera ett inbrottslarm på ert företag i Stockholm? Verkar ni inom en bransch som är särskilt utsatt, eller vill ni göra er vardag lättare och tryggare?

Söderlarm har kompetenta säkerhetsrådgivare som har erfarenhet av de flesta branscher och lokaler. Vi erbjuder en kostnadsfri riskinventering där vi på plats tillsammans med kunden går igenom aktuella behov och risker. Klicka på knappen nedanför för att boka tid.

BOKA KOSTNADSFRITT BESÖK

Vi på Söderlarm är regionpartner som både säljer och installerar smarta inbrottslarmanläggningar från Securitas Direct, samt Verisure och RCO. Med våra installationer får ni ett professionellt och modernt inbrottslarm som är anpassat efter just era behov och lokaler.

Vi monterar säkra inbrottslarm som direkt ger er god kontroll över er egendom när ni inte är på plats. Det är viktigt att ni känner er trygga med ert nya larm, så det är en självklarhet för oss, därför ingår alltid en heltäckande materialgaranti vid installation av våra säkerhetslösningar.

Fördelar med att installera företagslarm med Söderlarm:

  • Professionell installation. Varje installation utförs alltid av en auktoriserad installatör i samråd med er.
  • Support 24/7. Inbrottslarmet är anslutet till en larmcentral som är bemannad dygnet runt, så oavsett vad som utlöser larmet kan händelsen analyseras direkt av en larmoperatör och bästa åtgärd kan vidtas direkt.
  • Fria väktarutryckningar. Oavsett vad som har orsakat att larmet har utlösts skickas en väktare, såklart utan kostnad.
  • Livstids materialgaranti. Det är viktigt att ert inbrottslarm funkar, samt att ni känner er nöjda och trygga, så livstids materialgaranti är för oss en självklarhet.
  • Alltid fri service. Behöver ert inbrottslarm av någon anledning servas är detta alltid kostnadsfritt.

Så funkar det!

Skulle någon obehörig mot förmodan försöka bryta sig in i era lokaler, känner inbrottslarmets detektorer snabbt av situationen och slår larm redan innan inbrottet hinner påbörjas.

Skulle larmet utlösas tar kamerorna bilder som skickas till larmcentralen där rutinerade larmoperatörer snabbt kan bedöma vad som händer och vad som verkar ha orsakat att larmet har gått igång. Utefter informationen kan operatören agera genom att sätta in den bästa åtgärden utefter situationen.

Då larmet väl är verifierat, så förmedlas ärendet omgående vidare till en väktare, räddningstjänst, polis eller annan insats om det skulle vara nödvändigt. I bästa fall kan operatören säkerställa att allt är i sin ordning utefter bevakningskamerorna och kan därmed avsluta ärendet.

Vänd er till en professionell installatör av inbrottslarm för företag i Stockholm

Att ta hjälp av fel leverantör eller installera fel typ av inbrottslarm kan bli kostsamt och inte särskilt givande. Därför är det viktigt att välja en certifierad larminstallatör med förståelse för er verksamhet och era behov. Oavsett vilken bransch ni är verksamma inom är vi på Söderlarm säkra på att vi kan erbjuda ett inbrottslarm för ert företag, enligt den larmklass, som passar er.

Vi på Söderlarm har varit verksamma sedan 1988 som en professionell larminstallatör i Stockholm med omnejd. Sedan 1989 har vi samarbetat med Securitas Direct. Idag är vi återförsäljare och installatör av larmlösningar från Securitas Direct, Verisure och RCO.

Våra installatörer besitter stor teknisk kompetens och håller en hög servicenivå. Vårt utbud av intelligenta inbrottslarm för företag ger er det ultimata skyddet för era lokaler och materiella tillgångar, samt en mycket tryggare arbetsplats för hela arbetslaget.

För ytterligare information och rådgivning angående inbrottslarm för ert företag i Stockholm är ni varmt välkomna att ta kontakt med oss på Söderlarm!

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.