Kameraövervakning

Vi på Söderlarm installerar kameratjänsten Observer Direct från Securitas. Med hjälp av dessa kameror kan du enkelt följa allt som händer i realtid med hög bildkvalité.

Det kan vara komplicerat att välja den rätta kamerautrustningen, dock är det en förutsättning för att få ett bra resultat. Inom Söderlarm finns gedigen kompetens inom branschen och vi har sedan många år tillbaka sålt och installerat säker kameraövervakning åt små som stora företag.

Det valda kamerasystemet kan enkelt installeras för att reagera på även de minsta händelserna och är det absolut bästa alternativet för att förebygga, samt identifiera förbrytelser. Vid ett identifierat brott kommer en filmsekvens direkt att skickas till larmcentralen där operatören snabbt och smidigt kan analysera händelseförloppet för att kunna vidta åtgärder. Allt inspelat material kommer i sin tur att lagras centralt och kan granskas i efterhand.

Med kameraövervakning medföljer en rad fördelar:

  • Konstant uppkoppling
  • HD-upplösning
  • Säkerhetskopiering vid utlöst larm
  • Funktionskontroll
  • Egna privata sidor
  • Möjligheten till live-sändning från övervakningssystemet
  • Ett flertal kameraalternativ
  • Bra priser

Söderlarm säljer och installerar säker kameraövervakning

Genom kundanpassade övervakningssystem har vi med lång branscherfarenhet byggt upp långsiktiga relationer med många nöjda kunder. På Söderlarm erbjuder vi marknadens främsta och mest säkra lösningar för kameraövervakning. Väktare och poliser får snabb och exakt information om intrång och liknande händelseförlopp. Den unika kameralösningen Observer Direct är speciellt framtagen för professionell användning.

Efter en närmare titt på era lokaler kan vi enklare skapa en uppfattning om vilken kameraövervakning som skulle passa er bäst utifrån era unika förutsättningar och behov. Det är utifrån detta som vi tar fram den rätta lösningen för er.

Vår ambition ligger i att alltid erbjuda det rätta systemet som ger våra kunder största möjliga nytta och säkerhet. För ytterligare information angående vårt utbud av kameraövervakning är ni varmt välkomna att kontakta oss på Söderlarm.

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.