Larmföretag

Har ni ett befintligt larmsystem som ni vill ansluta till en certifierad larmcentral, eller har ni precis flyttat till nya lokaler och behöver hjälp att ansluta larmet?

Söderlarm är ett larmföretag som kan hjälpa till att uppgradera befintliga larm, likväl som vi kan installera nya. I samma stund som ni väljer oss på Söderlarm som larmföretag ansluts ni och får direkt tillgång till samtliga fördelar som medkommer, som anslutning till Securitas Direct egna larmcentral, kostnadsfria väktarutryckningar när situationen kräver det, förmånliga garantier samt tillgång till deras smarta kundportal, “Mina Sidor” .

Ett rutinerat larmföretag i Stockholm med omnejd

Larmföretaget Söderlarm är en regionspartner som säljer och utför installationer av säkra larmsystem från Securitas Direct. Som ett erfaret larmföretag kan vi offerera professionella och moderna larmsystem som anpassas specifikt utefter era unika behov och förutsättningar.

Alla larm är i direktanslutning till Securitas Direct larmcentral som är bemannad 24/7. Detta betyder att om larmet skulle gå igång analyseras händelsen snabbt av en larmoperatör som utifrån situationen skickar en väktare. Vi ser till så att ni enkelt kan dra full nytta av samtliga tjänster som Securitas Direct erbjuder – utan att byta ut hela det befintliga säkerhetssystemet. Hela larmet omfattas också av en heltäckande materialgaranti.

Oavsett bransch har vi på Söderlarm säkerhetslösningen för er verksamhet. Alla system är baserade på standardiserade lösningar med varierande kombinationer utefter önskemål. På så sätt kan vi därför erbjuda ett brett utbud samt god service till förmånliga kostnader för olika ändamål.

Installerar larmsystem för privatpersoner och företag

Som ett behörigt larmföretag arbetar vi på Söderlarm med alla förekommande varianter av produkter och system inom säkerhetsbranschen. Vi har sedan 1989 ingått i ett nära samarbete med Securitas Direct och säljer, samt installerar deras larmanläggningar åt privatpersoner och företag.

För ytterligare information och assistans är ni varmt välkomna att kontakta oss på Söderlarm så hjälper vi er.

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.