Larminstallatör

Ni har för tillfället kanske redan har ett företagslarm som ni önskar ansluta till en certifierad larmcentral, eller kanske precis har flyttat in i nya lokaler och behöver ansluta larmet?

Vi är en larminstallatör som gärna hjälper er att uppgradera ert befintliga larm likväl som att installera ett nytt.

I samma stund som ert företag väljer oss på Söderlarm som larminstallatör får ni även direkt tillgång till alla fördelar som medkommer, så som uppkoppling till Securitas Direct egna larmcentral, fria väktarutryckningar, bättre garantier och smarta kundportalen “Mina Sidor” .

Larminstallatör i Storstockholm

Söderlarm är en regionspartner och vi säljer, samt installerar säkra larmsystem från Securitas Direct. Som larminstallatör erbjuder vi ett professionellt och modernt inbrottslarm som anpassas utefter era behov och förutsättningar. Samtliga larm är direktanslutna till Securitas Direct larmcentral som är bemannat dygnet runt, vilket innebär att om larmet skulle gå, analyseras händelsen av en larmoperatör som bedömer situationen. Utifrån situationen finns väktare snabbt på plats.

Som larminstallatör hjälper vi på Söderlarm er så att ni enkelt kan dra full nytta av Securitas Direct samtliga tjänster – utan att behöva byta hela det befintliga säkerhetssystemet. Genom att uppgradera en larmanläggning är det möjligt att behålla vissa delar, samtidigt som en ny centralenhet installeras och ansluts till larmcentralen. Hela larmet omfattas också av vår fulltäckande materialgaranti.

Oberoende av verksamhet och bransch har vi på Söderlarm den rätta säkerhetslösningen att erbjuda. Varje system är baserat på standardiserade lösningar, men med varierande kombinationer utefter specifika önskemål och behov. På så vis kan vi därför erbjuda ett stort utbud och hög service till bra priser.

Söderlarm är en professionell larminstallatör för företag och privatpersoner

Söderlarm är en behörig larminstallatör som arbetar med alla förekommande varianter av system och produkter inom säkerhetsbranschen. Sedan 1989 har vi ett nära samarbete med Securitas Direct och säljer, samt installerar deras larmanläggningar till såväl företag som privatpersoner.

För vidare information och rådgivning är ni hjärtligt välkomna att ta kontakt med oss på Söderlarm.

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.