Larmlösningar för företag

Smarta och säkra larmlösningar för företag

Vid val av fel leverantör av larmlösningar för ert företag kan bli i en kostsam historia. Därför är det viktigt att välja en certifierad larminstallatör som verkligen förstår era behov och vad som är bäst för er.

Söderlarm har kompetenta säkerhetsrådgivare som har erfarenhet av de flesta branscher och lokaler. Vi erbjuder en kostnadsfri riskinventering där vi på plats tillsammans med kunden går igenom aktuella behov och risker. Klicka på knappen nedanför för att boka tid.

BOKA KOSTNADSFRITT BESÖK

Oberoende av vilken bransch ni verkar inom är vi på Söderlarm säkra på att vi kan erbjuda en säkerhetslösning som passar er.

Vi erbjuder installation och service av larm- och säkerhetslösningar som dessa:

  • Inbrottslarm – Professionellt och modernt inbrottslarm speciellt anpassat efter era behov och lokaler. Larmet är direkt anslutet till larmcentralen som är bemannad dygnet runt.
  • Brandlarm – Moderna detektorer med blixtsnabb detektering av värme och rök, vilket gör att bränder upptäcks i ett mycket tidigt skede.
  • Kameraövervakning – Gör det möjligt att följa händelseförloppet i realtid med HD-kvalité. Kamerasystemet går att programmera så att det reagerar på olika händelser, vilket är det bästa sättet att förebygga och identifiera brott.
  • Passersystem – Ett smidigt och bekvämt alternativ för att säkra portar och dörrar till lokaler och utrymmen, samtidigt som de möjliggör nyckellöst tillträde för behöriga.

Fördelar med att installera företagslarm med Söderlarm:

  • Professionell installation. Varje installation av alla våra larmlösningar utförs alltid av en auktoriserad installatör i samråd med er.
  • Support 24/7. Om larmet skulle utlösas, är larmcentralen uppkopplad dygnet runt och tillsätter rätt åtgärd direkt.
  • Fria väktarutryckningar. Oberoende av vad som har orsakat att larmet har gått igång skickas en väktare, såklart utan kostnad.
  • Alltid fri service. Behöver ert larmsystem av någon anledning servas är detta alltid kostnadsfritt.
  • Livstids materialgaranti. Det är viktigt att ni känner er trygga med er larmlösning, så livstids materialgaranti är för oss en självklarhet.

Säkerhetslösningar för olika behov – allt under samma tak!

Med de larm vi erbjuder får ni en professionell och modern larmlösning som passar era specifika behov och lokaler bäst, samt den eventuella larmklassen som era lokaler kräver.

På Söderlarm är vi certifierade av SBSC (Svensk Brand och Säkerhets Certifiering) enligt SSF 1015, larmklass 1 och 2. Vi samarbetar med Sickla Låsteknik AB och Brandskyddspartner i Stockholm AB, och är även regionpartner och återförsäljare och installatör av larmlösningar från Securitas Direct, samt Verisure och RCO.

Med Söderlarm får ni en larmleverantör med hög servicenivå och stor teknisk kompetens. Vårt utbud av intelligenta larmsystem ger er det optimala skyddet för era lokaler, materiella tillgångar och en mycket tryggare arbetsplats för hela personalen.

Vänd er till Söderlarm – vi hjälper er!

Tveka inte att ta kontakt med oss för vidare information och rådgivning gällande vilken larmlösning som är bäst lämpad för er verksamhet. Vi besvarar eventuella frågor och hjälper er att identifiera den bästa lösningen för er.

Ni kan även välja att fylla i kontaktformuläret under fliken “kontakt” där ni gärna får beskriva ärendet i korthet, så återkopplar vi till er så snart vi har möjlighet.

Genom att investera i en bra larmlösning för ert företag, investerar ni också i en tryggare arbetsplats. Varmt välkomna till oss på Söderlarm.

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.