Passersystem

Söderlarm arbetar med passersystem från RCO. De unika systemen erbjuder ett smidigt och bekvämt alternativ att kunna säkra dörrar och portar till lokaler och utrymmen. Detta samtidigt som det möjliggör tillträde för behöriga som inte kräver nycklar.

Passersystem i hela Storstockholm

Genom att installera ett passersystem från RCO ersätts hela nyckelknippan istället med ett personligt passerkort eller bricka. Skulle man mot förmodan tappa bort sitt kort eller bricka, så kan dessa enkelt spärras för att sedan ersättas med ett nytt. Med detta innovativa passersystem kan man också styra under vilka tider kort eller brickor är giltiga, samt ställa in övriga begränsningar utefter eventuella behov.

De integrerade passersystemen ger en mängd fördelar i och med att systemet är skalbart från det mindre, till det större. Ni administrerar bara i en och samma programvara, oberoende av systemets storlek.
Samtliga system bygger på en modern plattform som gör det möjligt för en vidareutveckling av systemet under en längre period framöver. Något som resulterar i lång hållbarhet och trygghet. Vi på Söderlarm kan installera ett brett sortiment av program och läsare med eller utan kod för såväl inomhus- som utomhusbruk med beröringsfria lästekniker.
Samtliga enheter går att kombinera fritt utifrån ett fåtal grundläggande ramar som tillsammans skapar ett unikt och flexibelt tillträdesskydd. Utöver de enheter som användaren kan se, som exempelvis läsare, bokningstavlor eller larmpaneler, så ingår även centralenheter, olika styr- och anslutningsenheter. Detta beroende på vilket användsningsområde och strömförsörjningsenheter det rör sig om.

Söderlarm installerar moderna passersystem från RCO

Vår specialkompetens omfattar säkerheten inom den offentliga sektorn, vilket är något som bland annat har gjort oss till stolt leverantör åt Huddinge Kommun. Som leverantör och installatör för Huge Fastigheter har vi på Söderlarm både monterat och driftsatt landets största passerkontrollsystem av fabrikatet RCO. Med kontinuerliga utökningar har systemet byggts upp till över 2 600 kortläsare fram till idag.

Har ni funderingar kring våra installationer av passersystem är ni välkomna att ta kontakt med oss på Söderlarm för mer information. Vi besvarar eventuella frågor och berättar gärna närmare om vår verksamhet.

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.