Securitas Direct Stockholm

Vi installerar Securitas Direct i Stockholm

Söderlarm har kompetenta säkerhetsrådgivare som har erfarenhet av de flesta branscher och lokaler. Vi erbjuder en kostnadsfri riskinventering där vi på plats tillsammans med kunden går igenom aktuella behov och risker. Klicka på knappen nedanför för att boka tid.

BOKA KOSTNADSFRITT BESÖK

Vi installerar Securitas Direct i Stockholm, som med 70000 kunder är Sveriges mest valda företagslarm. Detta är en komplett larmlösning som tar hand om allt. Parallella överföringsvägar används mellan ditt säkerhetssystem och Securitas larmcentral, där professionella larmoperatörer arbetar dygnet runt. Dessa är specialiserade på att tolka olika larmsignaler, och kan snabbt sätta in rätt åtgärd om ditt larm går. I många av larmpaketen ingår också fria väktarutryckningar. Vi har stor erfarenhet av att installera Securitas Direct-larm, och vårt samarbete med Securitas sträcker sig nästan 30 år tillbaka i tiden.

Varje system bygger på samma standardiserade lösningar, men kombinationerna varierar efter klientens önskemål och behov. Det finns lösningar som passar alla sorters företag, små som stora.

Ofta väljer man att konvertera till Securitas Direct via konvertering av den befintliga larmanläggning man redan använder sig av. Vi installerar på det sätt som gör övergången så smidig som möjligt. Garanti ingår för alla befintliga larmkomponenter.

Olika sorters företag behöver olika sorters larm

Vilket sorts överbevakningssystem du behöver i Stockholm varierar starkt med vilken slags verksamhet du bedriver. En matvarubutik, till exempel, har en öppen planlösning med kunder, varor och personal som kan inbjuda till snatteri och annan stöld. Här gäller det att hålla koll på de kritiska punkterna som kassor, kontor och parkering.

Industrilokaler har andra behov, och behöver skyddas skadegörelse och brand, och behöver också ett starkt skydd mot olaga intrång. Lantbruk och gårdar, å andra sidan, behöver larmsystem som bevakar både inomhus- och utomhusytor. Vi installerar den lösning som passar din verksamhet och dess unika behov bäst.

Kontakta oss för att installera Securitas Direct i Stockholm

Om du är intresserad av att veta mer, kontakta oss gärna via telefon, eller fyll i kontaktformuläret på vår hemsida, så hör vi av oss så fort vi kan.

Vi är Securitas Directs största partner med mer än 6500 kunder. Vi har funnits sedan 1988, och har idag 29 anställda med ett flertal relevanta behörigheter. Bland våra klienter kan nämnas Huddinge kommun och Huge Fastigheter. Vi har många nöjda kunder, och referenser finns för dig som vill se några av våra tidigare installationer. Vi utför uppdrag i Stockholm med omnejd.

Välkommen till oss på Söderlarm!

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.