Verisure företagslarm

Installera Verisure företagslarm för en tryggare vardag

Är ni intresserade av att installera ett Verisure Företagslarm? Söderlarm är en certifierad larminstallatör som har varit verksam sedan 1988 och är återförsäljare av larm från Verisure.

Söderlarm har kompetenta säkerhetsrådgivare som har erfarenhet av de flesta branscher och lokaler. Vi erbjuder en kostnadsfri riskinventering där vi på plats tillsammans med kunden går igenom aktuella behov och risker. Klicka på knappen nedanför för att boka tid.

BOKA KOSTNADSFRITT BESÖK

Verisure Företagslarm som koncept är en trådlös lösning för företag som önskar att installera ett inbrottslarm med kameraövervakning med konstant uppkoppling till larmcentralen, men bedriver en verksamhet där det inte finns några egentliga krav på att man har en viss larmklass. Vilken är en bra lösning om ni till exempel har ett mindre företag.

Med Verisure Företagslarm kan ni känna att er verksamhet är i trygga händer under dygnets alla timmar, årets alla dagar.

Tjänster som ingår när ni installerar Verisure Företagslarm med oss:

 • Larmet är kopplat till larmcentralen som är uppkoppla dygnet runt och tillsätter rätt åtgärd direkt
 • Fria väktarutryckningar, oberoende av vad som har orsakat att larmet har utlösts
 • Krypterad informationsöverföring för optimal säkerhet
 • Professionell installation utförs alltid av en auktoriserad installatör i samråd med er
 • Livstids materialgaranti
 • Alltid fri service

Så funkar det!

Skulle någon obehörig mot förmodan bryta sig in i era lokaler, eller om en brand skulle bryta ut, känner larmets vibrationsdetektorer snabbt av situationen och slår larm redan innan olyckan hinner inträffar.

Om larmet skulle utlösas tar kamerorna bilder som direkt skickas till larmcentralen där rutinerade larmoperatörer snabbt kan bedöma vad som har orsakat att larmet har gått igång och därefter kan agera genom att sätta in rätt åtgärd utefter vad situationen kräver.

När larmet väl är verifierat förmedlas ärendet omgående till en väktare, räddningstjänst, polis eller övrig insats om det skulle behövas. Alternativt kan operatören säkerställa att allt är i sin ordning utefter vad som syns på bevakningskamerorna och avsluta ärendet.

Håll koll med mobilen

Med oss på Söderlarm kan ni känna att ni är i trygga händer. Men skulle ni av någon anledning önska att ha större koll på ert Verisure Företagslarm kan ni med Verisure App enkelt styra och hålla koll på larmet i mobilen.

Appen erbjuder en rad bra funktioner och kan även vara ett bra komplement till “Mina Sidor”. Med appen får ni ännu bättre kontroll över larmsystemet och bäddar för en mycket smidigare arbetsdag. Med Verisure App kan ni enkelt hålla kolla styra larmet oberoende av vart ni befinner er.

Med hjälp av Verisure App kan ni:

 • Enkelt slå på och av larmet
 • Få en överblick av vem som larmar på och av
 • Bli informerad om ett strömavbrott skulle inträffa
 • Bli informerad om brandlarmet utlöses
 • Få påminnelser om lokaler står olarmade eller om något fönster är öppet
 • Schemalägga både på- och avlarmning
 • Skapa temporära användarkoder
 • Styra belysning i lokalerna enligt era scheman

Kontakta oss – vi hjälper er

Har ni krav på företagslarm med en specifik larmklass? Är ni osäkra på vad som egentligen gäller? För ytterligare information och rådgivning är ni varmt välkomna att ringa till oss på Söderlarm eller fylla i kontaktformuläret under fliken “kontakt”. Vi besvarar era frågor och hjälper er att ta fram den bästa lösningen för er.

Investera i en tryggare vardag och installera Verisure Företagslarm med oss på Söderlarm!

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.