Kameraövervakning i Stockholm

Funderar ni på att installera kameraövervakning i ert hem, på arbetsplatsen eller på landet?

Söderlarm har kompetenta säkerhetsrådgivare som har erfarenhet av de flesta branscher och lokaler. Vi erbjuder en kostnadsfri riskinventering där vi på plats tillsammans med kunden går igenom aktuella behov och risker. Klicka på knappen nedanför för att boka tid.

BOKA KOSTNADSFRITT BESÖK

Vi på Söderlarm i Stockholm kan hjälpa er. Vi monterar system från Securitas kameraövervakning i Stockholm Observer Direct som möjliggör att följa vad som händer i realtid eller se det i efterhand, i HD-kvalitet.

Kameraövervakning för ditt hem eller arbetsplats i Stockholm

Bevakningssystemen från Observer Direct är är marknadens absolut bästa alternativ när det kommer till kameraövervakning som förebygger brott och underlättar vid identifiering av eventuella förbrytelser.

Ta gärna kontakt med oss på Söderlarm i Stockholm för ytterligare information om kameraövervakning.

Kameraövervakning är ett otroligt effektivt sätt att förebygga och motverka inbrott och annan skadegörelse. Allt fler företag skaffar kamerasystem för att skydda sig mot tjuvar och stöld.

Det första steget i att skydda sitt kontor, lager, uppställningsplats eller annan typ av lokal är att installera godkända lås av hög kvalitet. Även dörrar, grindar och stängsel bör vara av en typ som verkligen håller för inbrottsförsök. Viktigt är också att ta reda på vad försäkringsbolagen ställer för krav på verksamheten, så att lås mm håller den klassificering som krävs. Dock är inget lås, hur bra det än är, omöjligt att forcera för den målmedvetne inbrottstjuven. Då gäller det att kunna avskräcka på annat sätt och kanske kunna identifiera gärningsmannen i efterhand. Det är här kameraövervakning kommer in som det bästa alternativet.

Bevakningssystemen från Observer Direct är marknadens absolut bästa alternativ när det kommer till kameraövervakning som förebygger brott och underlättar vid identifiering av eventuella förbrytelser. Systemet är konstant uppkopplat mot en larmcentral som är bemannad med riktiga väktare. Vid ett inbrottsförsök ser larmpersonalen i realtid vad förövaren gör. Allting spelas in och lagras i HD-kvalitet och kan användas i efterhand för att kunna klara ut brottet. Kamerasystemet är ett av de känsligaste och mest avancerade på marknaden. Kameran är otroligt ljuskänslig och reducerar brus och förstärker bilden när det är lite ljus. Det gör Observer Direct till ett av de populäraste systemen för kameraövervakning i Stockholm.

Kameraövervakning inomhus

Kamerasystemen ser lite olika ut beroende på vilka miljöer som skall övervakas. Inomhus i en butik, skola, kontorslokal eller liknande så är kameraövervakning en stor del för personalens trygghet. Ofta i kombination med en centralt placeras larm/trygghetsknapp som personalen enkelt kan nå vid tillfälle av en nödsituation. Med ett tryck på knappen så kan en larmoperatör direkt se vad som händer och sätta in korrekt åtgärd.

Övervakning utomhus

Här kan det vara allt ifrån en parkeringsplats till ett utomhuslager som behöver skyddas. Ofta använder man en kombination av olika kameror och utrustning för att erhålla bästa möjliga skydd. Kamerorna är uppkopplade till larmcentralen där en operatör snabbt kan växla mellan dem för att kunna täcka av hela området. Givetvis i HD-kvalitet och med bildförstärkning på natten.

Avskräckande åtgärder i kombination med kameraövervakning

Till många kamerasystem så går det att kombinera med en dimgenerator. I händelse av inbrott skickar denna ut en mycket kraftig dimma och gör det omöjligt för gärningsmannen att se i lokalen. Dimman är ofarlig och försvinner efter en stund. Detta går även att kombinera med kraftiga signaler med ljud och ljus.

  • Ständig uppkoppling
  • Realtidsbevakning
  • HD-upplösning
  • Många kameraalternativ
  • Budgeterbart pris
  • Funktionskontroll
  • Lagrat bild/-bevismaterial
  • Snabb och rätt åtgärd

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.